Matkailukartta. Kokonaisvaltainen ratkaisu matkan eri vaiheisiin.

Matkailukartta iMac

Ennen matkaa ja sen aikana

Matkailukartta sopii hyvin matkan suunnitteluun, mutta myös matkan aikana lähellä olevien kohteiden löytämiseen. Sen avulla matkakohteen reitit ja tarinat löytyvät juuri silloin kuin niitä eniten tarvitaan. Matkailukartta tekee elämästä helpompaa.

Matkailukartan keskeiset ominaisuudet ovat:

  • Intuitiivinen käyttökokemus
  • Täysi selainpohjaisuus, ei vaadi sovellusta
  • GPS-paikannus
  • Tarinaformaatti matkailutarinoille
  • Vaivaton tiedon suodatus
Kattavat karttatasot

Kattavat karttatasot

Matkailukartta mahdollistaa erilaisten karttatasojen käyttämisen pohjakarttana.

Pohjakarttana käytetään OpenStreetMap ja OpenTopoMap -karttatasoja. Lisäksi voit lisätä tarkempia karttoja, kuten:

  • Maanmittauslaitoksen maastokartta 1:10 000
  • Ruotsin maastokartta
  • Norjan Maastokartta
  • Suomen merikartat

Haluaisitko mukaan oman karttatasosi, kuten piirretyn tapahtuma-alueen kartan? Voimme tarvittaessa lisätä yksilöllisiä karttapohjia.

Monipuoliset lähteet

Polkuja, reittejä ja laavuja on useassa eri tietokannassa tai palvelussa, eikä kukaan näytä kaikkea kattavasti. Kuulostaako tutulta?

Matkailukartta tarjoaa ratkaisun ongelmaan. Karttaratkaisumme erikoisuus on eri lähdetasojen yhdistäminen. Matkailukartta kokoaa yhteen eri tietokantojen kohteet ja reitit. Älykäs järjestelmämme estää tehokkaasti tuplakohteiden näyttämistä.

Kattavat lähdekokoelmamme pitävät sisällään infra- ja reittitietoja muun muassa Metsähallitukselta, Lipas-tietokannasta sekä Retkipaikan omasta maastotietokannasta.

Koukuttavat sisällöt

Koukuttavat sisällöt

Uskomme tarinoihin. Tarinat tuovat matkailijan alueelle. Siksi olemme tuoneet Retkipaikan monipuoliset ja kiehtovat retkeilyblogit ympäri Suomen Matkailukartan asiakkaiden saataville. Retkipaikka täydentyy jatkuvasti uusilla tarinoilla.

Olemme luoneet myös yhteyden Retkipaikka-Explories -blogipalveluun, jonka avulla kuka tahansa voi luoda helposti tarinoita alueelta. Retkipaikka-Exploriesin avulla on kätevä osallistaa paikalliset sisällöntuotantoon. Esimerkiksi paikallinen museo voi julkaista historiallisia artikkeleita tai pyöräilyseura kertoa kiehtovista pyöräilyreiteistä.

Alueen kunnat ja toimijat yhdessä

Matkailija ei pysähdy kunta- tai maakuntarajoille. Yhteistyössä on voimaa. Matkailukartan avulla voi rakentaa alueellisia karttoja, jotka näkyvät esimerkiksi kuntien verkkosivuilla ja yhteisellä matkailusivulla. Voit luoda eri kunnille omat sisällöt, mutta myös saada kohteet ja reitit päivittymään automaattisesti jokaisen kunnan kartalle. Yhteistyössä on voimaa!

Mikä parasta, tarjoamme reilun alennuksen laajoille alueille. Vai miltä kuulostaa 75 % alennus, jos paikkakuntia tai sivustoja on useampi kuin yksi?

Teknisesti tehokas ratkaisu

Teknisesti tehokas ratkaisu

Matkailukartta toimii selainpohjaisesti ja täysin responsiivisesti. Sitä voi siis käyttää niin pöytäkoneelta, läppäriltä, tabletilta tai kännykältä – tai jopa älykellolta.

Rajapintaratkaisut tarjoavat äärimmäisen monipuolisen yhdisteltävyyden eri palveluihin. Ja tietolähteisiin Palvelun älykäs optimointi pitää huolen siitä, että reitit ja kohteet löytyvät silti vauhdikkaasti.

Toimii usealla kielellä

Matkailusivustot vaativat usean kielen toimiviutta. Olemme kehittäneet Matkailukartan siten, että se toimii useimpien monikielisyystoteutusten kanssa saumattomasti yhteen. Voit myös kääntää minkä tahans artikkelin vaivattomasti.

Sopiiko Matkailukartta teille?

Parhaimman kuvan Matkailukartan mahdollisuuksista saat luomalla oman alueesi testikartan.

Luo oma Matkailukarttasi

Matkailukartan jälleenmyyjäksi?

Etsimme Matkailukartan jälleenmyyjiksi mainostoimistoja, sisällöntuottajia ja matkailualan ammattilaisia.

Lue lisää