Matkailukartta. Kokonaisvaltainen ratkaisu matkan eri vaiheisiin.

Matkailukartta iMac

Teknologista etumatkaa matkailuun

KarttaMap-teknologiaan perustuva Matkailukartta on äärimmäisen tehokas ja monikäyttöinen. Voit luoda palvelun avulla karttoja miltei mihin tahansa matkailutarkoitukseen. Matkailukartta skaalautuu eri käytötilanteisiin vaivattomasti toiminimiyrityksen paikallisesta kartasta valtakunnallisiin matkailuratkaisuihin.

Matkailukartta sopii hyvin matkan suunnitteluun, mutta myös matkan aikana lähellä olevien kohteiden löytämiseen. Sen avulla matkakohteen reitit ja tarinat löytyvät juuri silloin kuin niitä eniten tarvitaan. Matkailukartta tekee elämästä helpompaa.

Matkailukartan keskeiset ominaisuudet ovat:

  • Intuitiivinen käyttökokemus
  • Täysi selainpohjaisuus, ei vaadi sovellusta
  • GPS-paikannus
  • Tarinaformaatti matkailutarinoille
  • Vaivaton tiedon suodatus
Kattavat karttatasot

Kattavat karttatasot

Matkailukartan Pro-tilaus mahdollistaa erilaisten karttatasojen käyttämisen pohjakarttana.

Pohjakarttana käytetään OpenStreetMap ja OpenTopoMap -karttatasoja. Lisäksi Pro ja Custom -tilauksiin voit lisätä tarkempia karttoja, kuten:

  • Maanmittauslaitoksen maastokartta 1:10 000
  • Ruotsin maastokartta
  • Norjan Maastokartta
  • Suomen merikartat

Haluaisitko mukaan oman karttatasosi, kuten piirretyn tapahtuma-alueen kartan? Voimme tarvittaessa lisätä yksilöllisiä karttapohjia.

Monipuoliset lähteet

Polkuja, reittejä ja laavuja on useassa eri tietokannassa tai palvelussa, eikä kukaan näytä kaikkea kattavasti. Kuulostaako tutulta?

Matkailukartan Pro ja Custom -tilaustasot tarjoavat ratkaisun ongelmaan. Karttaratkaisumme erikoisuus on eri lähdetasojen yhdistäminen. Matkailukartta kokoaa yhteen eri tietokantojen kohteet ja reitit. Älykäs järjestelmämme estää tehokkaasti tuplakohteiden näyttämistä.

Kattavat lähdekokoelmamme pitävät sisällään infra- ja reittitietoja muun muassa Metsähallitukselta ja Lipas-tietokannasta.

Koukuttavat sisällöt

Koukuttavat sisällöt

Uskomme tarinoihin. Tarinat tuovat matkailijan alueelle. Siksi olemme tuoneet Pro ja Custom -tilauksiin saatavilel Retkipaikan monipuoliset ja kiehtovat retkeilyblogit ympäri Suomen. Retkipaikka täydentyy jatkuvasti uusilla tarinoilla.

Olemme luoneet myös yhteyden Retkipaikka-Explories -blogipalveluun, jonka avulla kuka tahansa voi luoda helposti tarinoita alueelta. Retkipaikka-Exploriesin avulla on kätevä osallistaa paikalliset sisällöntuotantoon. Esimerkiksi paikallinen museo voi julkaista historiallisia artikkeleita tai pyöräilyseura kertoa kiehtovista pyöräilyreiteistä.

Jaa ja toimi yhteistyössä

Matkailija ei pysähdy kunta- tai maakuntarajoille. Yhteistyössä on voimaa. Matkailukartan käyttäjät voivat jakaa sisältöjä keskenään, mikä mahdollistaa esimerkiksi paikallisten yritysten, yhteisöjen ja kuntien välisen yhteistyön. Näin alueen Matkailukartta on kattavampi kuin mikään muu ratkaisu on koskaan ollut.

Teknisesti tehokas ratkaisu

Vaivaton ylläpitäjälle, vaivaton käyttäjälle

Matkailukartan tekeminen on erittäin vaivatonta. Parhaimmillaan kartan tekeminen ja lisääminen omalle WordPress-sivustolle vie vain varttitunnin. Luo kartta valitsemillasi tasoilla ja ja sisältölähteillä, lisää koteet ja sijoita lopuksi koodinpätkä verkkosivuillesi. Kaikki toimii saumattomasti!

Jotta kaikki olisi vielä nopeampaa, olemme yhdistäneet Matkailukartan maailman suosituimpaan julkaisujärjestelmään, WordPressiin, josta voit hakea kohteidesi pohja-aineistoksi valmiita artikkeleja. Kartan ylläpitäminen on siis äärimmäisen vaivatonta.

Loppukäyttäjälle Matkailukartta toimii selainpohjaisesti ja täysin responsiivisesti. Sitä voi siis käyttää niin pöytäkoneelta, läppäriltä, tabletilta tai kännykältä – tai jopa älykellolta.

Custom-tilauksen käytännössä rajoittamattoman laajat rajapintaratkaisut tarjoavat äärimmäisen monipuolisen yhdisteltävyyden eri palveluihin ja datalähteisiin. Palvelun älykäs optimointi pitää huolen siitä, että reitit ja kohteet löytyvät silti vauhdikkaasti.

Toimii usealla kielellä

Matkailusivustot vaativat usean kielen toimiviutta. Olemme kehittäneet Matkailukartan siten, että se toimii useimpien monikielisyystoteutusten kanssa saumattomasti yhteen. Voit myös kääntää minkä tahansa artikkelin vaivattomasti suoraan Matkailukartan KarttaMap-hallinnasta.

Sopiiko Matkailukartta sivuillesi?

Parhaimman kuvan Matkailukartan mahdollisuuksista saat luomalla oman alueesi testikartan.

Luo oma Matkailukarttasi

Matkailukartan jälleenmyyjäksi?

Etsimme Matkailukartan jälleenmyyjiksi mainostoimistoja, sisällöntuottajia ja matkailualan ammattilaisia.

Lue lisää