Matkailukartan jälleenmyyjäksi?

Etsimme Matkailukartalle jälleenmyyjiksi mainostoimistoja, mediataloja, sisällöntuottajia sekä matkailualan asiantuntijoita. Matkailukartta sopii niin verkkosivukokonaisuuden lisäpalveluksi, sisällön yhdessä tarjottavaksi karttaratkaisuksi kuin erikseen myytäväksi palvelupaketiksi.

Olisitko sinä tai yrityksesi sopiva jälleenmyyjä? Ota yhteyttä info@matkailukartta.fi ja kysy lisää.

Retkipaikka_Explories_mockup2

Erilaisia käyttötapoja

Matkailukarttaa voi hyödyntää tehokkaasti esimerkiksi seuraavissa tarkoituksissa:

Retkeily- tai ulkoilukartta. Asiakkaana voi toimia esimerkiksi kaupunki tai matkailualue. Matkailukarttaan integroidun Lipas-liikuntapaikkatietokannan avulla kaupungin liikuntakohteet saadaan karttanäkymään silmänräpäyksessä

Tapahtumakartta. Matkailukartan avulla tapahtumalle voi vaivattomasti rakentaa interaktiivisen karttaratkaisun, joka sopii visuaalisesti verkkosivukokonaisuuteen.

Palvelu- tai nähtävyyskartta. Palvelukartan avulla tuot esille kaupungin parhaat ravintolat, luot kulttuuripolkuja sekä esität sisältöjä nähtävyyksistä.

feature-img-1-2

Tehosta projektejasi – paranna tuottavuutta

Matkailukartan avulla toteutat kustannustehokkaasti erilaiset verkkosivujen vaatimat karttaratkaisut. Monipuolinen konfiguroitavuus mahdollistaa kartan istuttamisen saumattomasti mihin tahansa verkkosivukokonaisuuteen. Tarjoamme myös helppokäyttöiset työkalut kartan visuaalisten elementtien säätämiseen.

Matkailukartan käyttöönotto ei vaadi koodaustaitoa, vaan esimerkiksi graafikko tai sisällöntuottaja voi tehdä kartan käyttöönoton.

Ylläpitomme pitää huolta, että kartta toimii aina uusimmillakin laitteilla, joten yllättäviä kustannuksia ei synny.

Karttaratkaisu sisällöntuottajalle

Matkailukartta toimii erinomaisesti sisältöjen esittämiseen kartalla. Matkailukartta sopii esimerkiksi asiakkaalle toteutetun tarinakartan tai vaikkapa lomakohteiden esittelyn teknologiseksi ratkaisuksi. Sisällöntuottajat voivat Matkailukartan avulla tarjota koko paketin asiakkaalleen – eikä koodaustaitoa tarvita!