Näin Matkailukartta toimii 

Matkailukartta on ainutlaatuinen karttaratkaisu verkkosivuillesi. Sen avulla opastat retkeilyreiteille, palvelut ja yhdistät alueesi uutissisällön kartallesi.

Matkailukartta soveltuu erinomaisesti esimerkiksi seuraaviin tapauksiin:

 

Kierrokset, tapahtumat ja näyttelyt

Matkailukartta toimii loistavana käyttöliittymänä historiallisilla kierroksilla, ruokamatkailutapahtumissa, tai vaikkapa ulkoilmanäyttelyissä. Kartalle voi rakentaa rajattomasti kierroksia ja sisältöä.

Retkeily ja ulkoilu

Matkailukartta tuo alueesi retkeilyreitit, taukopaikat ja muut kohteet helposti löydettävään muotoon. Opastus, maastokartta ja mobiiliyhteensopivuus parantavat käyttökokemusta. Mukana myös Retkipaikan laadukkaat artikkelit!

Palvelu- ja sisältökartta

Matkailukarttaa voi käyttää myös alueesi palvelu- ja sisältökarttana.

Yhdistä eri alustojen palvelut ja artikkelit Matkailukartallesi

Haluaisitko koota yhteen alueesi matkailupalvelut? Tällä hetkellä yrittäjät toimivat lukuisissa eri alustoissa. Siksi olemme rakentaneet toiminnon, joka tuo suosituimpien alustojen tarjonnan kartallesi. 

Lisäksi voimme yhdistää halutessasi sivustosi Matkailukartalle paikallisia uutislähteitä, tiedotteita tai yhteistyökumppaniemme tuottamaa sisältöä.

Ylläpito

Matkailukartta asentuu vaivattomasti osaksi verkkosivujasi. Luo reitit ja kohteet tai pyydä asiantuntevia sisällöntuottajiamme avuksi. Ylläpito tapahtuu joko omilta WordPress-sivuiltasi tai Matkailukartan hallinnasta – vaivatonta!

Haluamme luoda entistä helpomman matkailukokemuksen. Monipuolisia teknologisia ratkaisuja hyödyntäen.

 

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous.